Božić u vrtiću

Datum: 1/2010

"Motomrazovi" posjetili župski vrtić

Motomrazovi posjetili župski vrtić

Članovi Motokluba Nomadi iz Župe dubrovačke i ove godine ugostili su članove motokluba Dvije rote iz Konavala, te su se uz zvuke sirena i u odijelima Djedova Božićnjaka dovezli ispred dječjeg vrtića u Župi dubrovačkoj. Na taj način su pridonijeli predbožićnom duhu i pjesmom pozdravili mališane kojima nije silazio osmijeh s lica.

Iako je temperatura bila poprilično niska, to nikako nije pokvarilo raspoloženje, a "mrazovi" su zagrijali mališane zapjevavši s njima najljepše božićne pjesme. Svaka grupa je sa svojim "motomrazom" koji ih je predvodio noseći punu vreću slatkiša, otišla u prostorije vrtića gdje su im se podijelili slatki poklon paketi koje je osigurala Općina Župa dubrovačka.

Motomrazovi posjetili župski vrtić

Tradicionalna manifestacija "Motomrazovi" tako je i ove godine izmamila osmijeh na licima najmlađih, dok je ravnateljica vrtića Perica Regjo iznenadila motoriste darujući im anđele koje su ručno izradile tete župskog vrtića.