Uspjesi Gusara

Datum: 3/2008

Župski vaterpolo ima budućnost

Kadeti Gusara

Prošle vaterpolo sezone mogli smo uživati u uspjesima našeg Gusara, iako je ostao dojam da se moglo još više, budući da je Gusar ponovno, kao i dvije sezone prije, osvojio drugo mjesto. Ovog puta do prvoplasiranog Vranjica nedostajala su svega dva boda. Opći je dojam kako je Gusar priliku za naslov izgubio još na početku sezone u četvrtom kolu, izgubivši bodove u Makarskoj od ove godine neuvjerljivog Galeba.

No, iako seniori ove sezone imaju za čime žaliti, to se nikako ne može reći za mlađe kategorije. Naime, kadeti Gusara ne samo da su osvojili Županijsku ligu, nego su na iznenađenje mnogih osvojili i B prvenstvo Hrvatske.

Seniori

Ono što svakako treba istaknuti je da su među svojim redovima imali i najboljeg igrača prvenstva, a tu laskavu titulu ponio je Župljanin Vlaho Kolić.

Inače male gusare vodio je Siniša Zonić uz asistiranje Pava Drobca, a u kapicama Gusara nastupili su: Đivo Zec, Ivan Brčić, Ivan Miličević, Maroje Mišić, Antonio Šakić, Ivan Srijemsi, Stijepo Majkovica, Vlaho Kolić, Valentino Vuličević, Tomi Ćurlica, Jurica Grbić, Mario Crnčević, Robert Jerinić, Marko Skorin, Mario Elez, Dario Marlais, Antun Čučić i Jasmin Peštalić. Čestitamo!